< Terug naar overzicht

Kathleen Puylaert naar Herfurth Logistics

Kathleen Puylaert is sinds kort verantwoordelijk voor het personeelsbeheer van de afdeling expeditie (non-air) van transportgroep Herfurth Logistics.

Kathleen Puylaert (39) behaalde een licentiaatdiploma Romaanse Filologie (UFSIA), een bijzondere licentie Maritieme Wetenschappen (UFSIA) en een getuigschrift Personeelswetenschappen Expert Class (UAMS).


De afgelopen 14 jaar was ze werkzaam bij M-real Benelux, waar ze doorgroeide van logistiek bediende, over management assistant verantwoordelijk voor personeelsontwikkeling en public relations, tot HR-coördinator voor de Benelux.


Bij Herfurth Logistics is Puylaert als administration manager onder meer bevoegd voor de structurele operationele organisatie, het beheer van instroom, doorstroom en uitstroom, opleiding en evaluatie.


Herfurth Logistics behoort tot de Cetraco Group, één van de grootste transportorganisaties in de Benelux. Het familiebedrijf omvat een 35-tal bedrijven in zes landen, telt ongeveer 520 medewerkers en realiseert een omzet van 228 miljoen euro.

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen