< Terug naar overzicht

Kathleen Dupont gestart als HR-manager bij Agidens

Kathleen Dupont is in september begonnen als nieuwe HR-manager bij het Belgische ingenieursbedrijf Agidens. Haar focus zal er liggen op de selectie en rekrutering van technische profielen en de loopbaanbegeleiding van bijna 500 medewerkers.

Kathleen Dupont (43) studeerde in 1995 af als industrieel ingenieur Elektromechanica aan de Karel de Grote Hogeschool. Ze richtte binnen het uitzendbedrijf Randstad een afdeling op voor ingenieurs, omdat ze ervan overtuigd was dat ‘de juiste persoon op de juiste plaats’ het verschil maakt voor bedrijven. Na vijf jaar switchte ze naar Randstads Franse sectorgenoot Expectra. Tijdens de afgelopen elf jaar oefende ze dan weer diverse leidinggevende functies uit bij USG Professionals. Ze hielp er bedrijven aan ingenieurs en wetenschappers, en was de laatste drie jaar algemeen directeur van USG Engineering Professionals en USG Science Professionals.

“Ik heb zelf nooit als ingenieur gewerkt, maar hielp andere ingenieurs aan werk en bedrijven aan het juiste ingenieurstalent. Het kriebelde om wat ik voor andere organisaties deed, nu intern te doen voor een ingenieursbedrijf dat beseft dat – ook in automatisatie – mensen cruciaal zijn”, licht Kathleen Dupont haar nieuwe carrièrestap toe.

Het Belgische Agidens helpt zijn klanten bij het verbeteren van processen door middel van gespecialiseerd advies, engineering, automatiseringsoplossingen en onderhoudsdiensten. Agidens richt zich daarbij op de doelmarkten life sciences, food & beverage, tank terminals, (petro)chemie en infrastructuur. De ingenieursfirma heeft bijna 500 medewerkers in dienst en is actief in zes landen: België (hoofdzetel), Nederland, Frankrijk, Duitsland, Zwitserland en de VS. Samen realiseren ze een omzet van 65 miljoen euro.

Bron: Agidens (agidens.com)


Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen