< Terug naar overzicht

Kathia Glabeke is HR-manager van het Gemeenschapsonderwijs

Kathia Glabeke is sinds eind 2005 HR-manager van het Gemeenschapsonderwijs. Het is haar taak een geïntegreerd HR-beleid uit te bouwen en in te voeren dat nauw aansluit bij de missie en visie van het Gemeenschapsonderwijs. De HR-functie zelf is nieuw.

Kathia Glabeke (44) behaalde aan de KU Leuven licentiaatdiploma’s Filosofie, Psychologie en Beroepsoriëntering en Selectie. Ze volgde er ook de postuniversitaire opleiding Personeelsmanagement bij de overheid aan het Instituut voor de Overheid.

Glabeke was meer dan zeven jaar werkzaam in het universitaire milieu (KU Leuven en UFSIA), waar ze zowel dienstverlenende als onderzoeksfuncties uitoefende. In 1991 maakte zij de overstap naar het toenmalige Vast Wervingssecretariaat (huidig Selor). Ze startte er als selectieadviseur, werd er verantwoordelijke voor HR-opdrachten bij externe klanten en werd later expert productontwikkeling en -innovatie.

Tussen 1994 en 2003 vervulde Kathia Glabeke ook verscheidene HR-opdrachten (korte termijn en interim) binnen de Vlaamse Vereniging voor Ontwikkelingssamenwerking (VVOB) en de Belgische Technische Coöperatie (BTC).

Kathia Glabeke is ook expert in de psychodiagnostiek en sedert 1992 voorzitter van de gelijknamige Commissie van de Belgische Federatie van Psychologen. In die hoedanigheid vertegenwoordigt ze België op verschillende internationale forums.

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen