< Terug naar overzicht

Kate Verniest netwerkverantwoordelijke bij HR Square

Kate Verniest is aan de slag gegaan als netwerkverantwoordelijke bij HR Square. Ze is er onder meer verantwoordelijk voor het organiseren van seminaries, het verder uitwerken van het ledennetwerk en netwerking.

Kate Verniest (47) behaalde een diploma in verpleging, maar na haar opleiding startte ze onmiddellijk als zelfstandige in de voedingsnijverheid en als accountmanager. Ondertussen was Verniest gebeten door HR en volgde ze workshops, trainingen en opleidingen bij Annick Noyens, waar ze ook haar diploma van gecertificeerde coach behaalde.

Als cleanroom-verantwoordelijke bij Fortex, nu Clean Lease Fortex, was ze verantwoordelijk voor de steriele pakketten voor ziekenhuizen en de opleiding hierover op de werkvloer. Bij Ivago werkte ze als jobcoach.

Als vestigingsmanager bij Alexander Calder was ze verantwoordelijk voor het uitwerken van een re-integratieproject van kansengroepen in opdracht van de VDAB. In 2011 creëerde ze samen met haar zoon Gunther Devisch, webmaster en marketeer, de website ‘Ik verdien een job!’. “Dit kwam er na een hulpkreet op Facebook waarbij hij honderden reacties en ‘kansen naar werk’ kreeg.”

Sinds januari 2012 is Kate Verniest netwerkverantwoordelijke bij HR Square en is ze onder meer verantwoordelijk voor het organiseren van seminaries, het verder uitwerken van het ledennetwerk en netwerking.

“Ik geloof in de kracht van het ‘uniek zijn’, de kracht van het ‘netwerken’ en de kracht van het ‘samenwerken’. Mijn nieuwe uitdaging als netwerkverantwoordelijke is een perfecte aanvulling op mijn jarenlang ondernemerschap, mijn ervaringen als coach en in HR”, vertelt Kate Verniest.

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen