< Terug naar overzicht

Karlien De Reycke nieuwe HR-manager Multicomm

Karlien De Reycke draagt sinds enkele weken de HR-verantwoordelijkheid bij Multicomm, een groep bedrijven actief in kinderkamerdecoratie, premiums en consumentenproducten voor kinderen en moderne decoratieconcepten voor volwassenen. Als HR-manager is z

Karlien De Reycke (47), in het bezit van een postgraduaat HRM (Ehsal), was de laatste twee jaar HR-manager en lid van het managementteam van EURid, de vzw die het domein .eu bestuurt. Daarvoor was ze gedurende drie jaar aan de slag bij Kelly Services Interim. Ze was branchmanager in Leuven en international productmanager voor een proefproject rond internationaal rekruteren. Tussen 1998 en 2002 werkte ze als HR-manager BeLux en lid van het managementteam voor Regus Business Canters te Diegem. De Reycke begon haar carrière bij MSB te Zaventem. Ze was er een achttal jaar actief als HR-verantwoordelijke.

De Reycke heeft als HR-manager de volledige bevoegdheid voor de verschillende bedrijven van de Multicomm-groep (Beetosee, Funinvest, kidsLab en andere). Ze opereert vanuit het hoofdkantoor te Antwerpen, waar zo’n 140-tal personen werken.

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen