< Terug naar overzicht

Karl Van Bladel nieuw bij Hudson

Karl Van Bladel is gestart als nieuwe Senior Principal Consultant en Reward Practice Leader voor de afdeling Organizational Talent Management binnen Hudson.

Karl Van Bladel (41)W is licentiaat in de Rechten en volgde onder andere het Leadership Programme aan de Henley University (VK). Hij deed meer dan 15 jaar ervaring op in compensation & benefits bij bedrijven als Anhyp, Axa, Base en Alcatel-Lucent, waar hij sinds 2003 aan de slag was als Compensation, Benefits & International Mobility Director Regional Unit North. Bij zijn verschillende werkgevers speelde Van Bladel steeds een belangrijke rol in de contacten en onderhandelingen met de syndicale partners, in een context van organisatieontwikkeling, herstructurering en change management.
Karl Van Bladel zal instaan voor alle reward-gerelateerde activiteiten, zoals de audit van het bestaand beleid inzake compensation & benefits, de opmaak van loonstructuur/loongebouwen, merit matrix, variabele verloningsvormen, sales verloning en expats.


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen