< Terug naar overzicht

Karine De Clerck reward manager bij Securex

Karine De Clerck is de nieuwe reward manager bij HR-dienstenbedrijf Securex.

Karine De Clerck (45) studeerde in 1989 af als maatschappelijk assistente, optie Personeelswerk (Hoger Instituut voor Maatschappelijk en Cultureel Werk). Ze startte haar loopbaan op de personeelsafdeling van Wickes. Van 1991 tot 1993 werkte ze als uitzendconsulente bij Flex Interim, nadien ging ze aan de slag bij Roland Chemie. In 1996 ging ze als sociaal adviseur aan het werk bij de groep ADMB.

Drie jaar later, in 1999, stapte De Clerck over naar Eli Lilly. Daar was ze eerst verantwoordelijk voor de payroll, nadien werd ze employee relations manager. In 2005 ging ze aan de slag bij Guidant, later overgenomen door Abbott, waar ze onder meer verantwoordelijk was voor het optimaliseren en implementeren van projecten op het gebied van compensation & benefits.

Sinds augustus 2012 is De Clerck reward manager bij HR-dienstengroep Securex. Ze zal er het comp&ben consultancyteam coachen. Daarnaast is ze ook projectcoördinator en staat ze klanten bij met advies over het loonbeleid.

“Door de jarenlange goede samenwerking met Securex en de professionaliteit van de mensen met wie ik heb samengewerkt, was Securex een interessante werkgever die veel te bieden heeft. De uitgebreidheid van dienstverlening, de grootte van de groep, de waarden, de missie, cultuur, aanpak,... Het zijn allemaal factoren die meegespeeld hebben in mijn keuze”, zegt De Clerck.

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen