< Terug naar overzicht

Karin Kohnenmergen hoofd nieuwe afdeling Carrée, Biebuyck & Partners

Het rekruteringsadviesbureau Carrée, Biebuyck & Partners breidt zijn aanbod uit naar interim management. Karin Kohnenmergen neemt de leiding van de nieuwe divisie.

Karin Kohnenmergen (42) stond in 2000 mee in voor de oprichting van de interim management-afdeling bij Robert Walters. Eerder had de licentiate Handelswetenschappen zich toegelegd op marketingfuncties. In 1991 behaalde ze een postgraduaat in Marketing en Reclame aan de Ecole de Commerce Solvay.

Kohnenmergen was vier jaar actief bij binnen de chemiegroep BASF. Ze was er junior product manager, assistant finance and organisation en stond een tijd in voor het executive trainee programme in Ludwigshafen. Van 1990 tot 1993 was ze als account executive werkzaam bij het reclamebureau Karamba. Hierna werkte ze twee jaar voor Coca-Cola België, waar ze opklom van marketing assistant tot brand manager Sprite en Aquarius. Toen ze in 1995 haar echtgenoot volgde naar Griekenland en Italië gaf ze taalopleidingen Frans en Engels. Van 1998 tot 2000 was ze communicatie- en fundraising manager bij de Amerikaanse non-profit organisatie Joni and Friends Europe.

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen