< Terug naar overzicht

Karim Moueddene en Pieter Laleman partners bij Deloitte

Dienstverlener Deloitte heeft 14 partners benoemd. Onder hen ook twee nieuwe medewerkers: Karim Moueddene en Pieter Laleman. Moueddene werd benoemd tot partner bij de afdeling consultancy, Laleman bij Deloitte Fiduciaire.

Karim Moueddene behaalde zijn diploma handelsingenieur in 1992 aan de Ecole de Commerce Solvay. Hij begon zijn carrière in audit, waarna hij in de financiële wereld terechtkwam bij JP Morgan. Een tiental jaar geleden werd hij lid van de beheerraad van PricewaterhouseCoopers (PwC), waar hij de afdeling business reporting services leidde. Moueddene leidde verscheidene internationale projecten in het domein van strategie, prestatiebeheer, reorganisatie, systeemimplementaties en governance, voor zowel de publieke als de privésector. In mei begon hij bij Deloitte in het departement consultancy, waar hij zijn ervaring in de publieke en financiële sector verder in de praktijk zal omzetten.

Pieter Laleman studeerde rechten aan de KU Leuven en de universiteit van Heidelberg. Hij volgde ook een speciale licentie aan de Vlerick Leuven Gent Management School, terwijl hij als trainee bij Loeff Claeys Verbeke en bij De Bandt Van Hecke Lagae stage liep. Na een passage als grondwetspecialist op een ministerieel kabinet, werd hij lid van de Brusselse balie. Van 1993 tot 1998 was hij actief als advocaat bij Loeff Claeys Verbeke (Allen & Overy) en doceerde hij taxmanagement aan de Vlekho hogeschool te Brussel. In 1999 maakte hij de overstap naar MeesPierson, waar hij in 2000 lid werd van het directiecomité als managing director van MeesPierson België, nu Fortis Private Banking. In 2006 werd hij executive director Fortis Private Banking. Hij publiceerde voornamelijk over fiscale planning en is een veelgevraagd spreker.

Ook twaalf anderen, die al langer voor Deloitte actief zijn, werden benoemd tot partner: Jan Corstens en Tom Van Cauwenberge bij Audit & Enterprise Risk Services; Patrick Joucken en Jean-Michel Mollo bij Consulting; Dirk Hermans bij Deloitte Fiduciaire; Renaat Van den Eeckhaut, Piet Verswijver, Marc Hoessels, Bob Maurau en Stijn Dingenen bij Tax & Legal; Serge Prosman bij Corporate Finance; Philip Deschietere bij Deloitte Services.

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen