< Terug naar overzicht

Karen Sterck versterkt Dun & Bradstreet Belux

Dun & Bradstreet Belux heeft Karen Sterck benoemd tot HR Business Partner. Ze treedt ook toe tot het managementteam.

Karen Sterck (36) studeerde Communicatiemanagement aan HIBO te Gent (1991-1993), behaalde een graduaat Reclame, Marketing en PR aan WIFOS te Brussel (1997) en vervolledigde de postuniversitaire opleiding HR-management aan EHSAL Management School Brussel (2003).
Ze begon haar carrière bij Cap Gemini in 1993. Tussen 1997 en 2008 was ze aan de slag bij Business Objects BeLux. Ze klom er van administratief bediende op tot HR-manager en was er verantwoordelijk voor de lokale HR-strategie en visie. Ze kijkt terug op initiatieven en realisaties op het vlak van coaching en training van leidinggevenden, het opzetten en optimaliseren van HR-projecten en processen, het aantrekken van talentvolle medewerkers, alsook haar realisaties op het vlak van compensation & benefits.
In haar nieuwe rol van HR Business Partner bij D&B Belux maakt Karen Sterck deel uit van het managementteam. Tot dusver werden de HR-verantwoordelijkheden waargenomen vanuit een Benelux-rol, voortaan is er met Sterck een HR-verantwoordelijke voor de Belgisch-Luxemburgse afdeling van D&B, dat nu een volwaardig filiaal is met een eigen country manager.
Karen Sterck heeft als hoofdtaak D&B België, onder meer dankzij een gestructureerd HR-beleid, te laten doorgroeien. Sterck: “Een van mijn belangrijkste uitdagingen is de medewerkers van D&B ondersteunen bij de ontwikkeling van hun talenten, alsook bij de uitbouw van hun professionele carrière. We ondersteunen enerzijds onze young potentials op de vloer en anderzijds helpen we onze managers hun leiderschapscompetenties verder te ontwikkelen. We willen onze medewerkers carrièreperspectieven bieden op lange termijn. Dat bevordert de motivatie en biedt D&B een stevige basis om verder op te bouwen.”

D&B (Dun & Bradstreet) is een leverancier van globale zakelijke informatie.

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen