< Terug naar overzicht

Kaneka werft Danny Haneveer aan als staff assistant personnel & general affairs

Kaneka Belgium voerde de nieuwe functie staff assistant personnel & general affairs in en bemande haar met Danny Haneveer.

Danny Haneveer (36) studeerde af aan het Hoger Instituut der Kempen (Geel) als maatschappelijk assistent Human Resources. Na een stage bij Avery-Dennison en een korte inloopperiode bij Serv-a-Portion ging hij aan de slag als HR-officer bij de Amerikaanse multinational Griffith Laboratories. In 2000 werd Haneveer manager training en HR-projects bij Estée Lauder Companies. Hij voerde er onder meer een bedrijfsvervoerplan in (samen met de Kempense Kamer van Koophandel en Industriegroep Geel) en ook een nieuw tijdsregistratiesysteem. Drie jaar later ruilde hij het cosmeticabedrijf voor Henrad, een producent van plaatstaalradiatoren, waar hij personeelsverantwoordelijke werd.
Bij Kaneka Belgium krijgt Haneveer in de nieuwe functie staff assistant personnel & general affairs een uitgebreid takenpakket toebedeeld, gaande van werving en selectie over het uitwerken en organiseren van opleidingsprojecten en e-HRM tot het opzetten en implementeren van een actieplan ter verbetering van de interne communicatie en de betrokkenheid van de werknemers. Kaneka Belgium (modifiers voor plastics, geëxpandeerd plastic schuim en polymeer) in Westerlo is een dochter van het Japanse Kaneka Corporation en telt 240 personeelsleden.

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen