< Terug naar overzicht

Jurist Philippe De Wulf naar Ashursts

Ashurst Morris Crisp kondigde aan dat Philippe De Wulf, specialist in arbeids- en sociale zekerheidsrecht, het kantoor vervoegt als hoofd van de Brusselse arbeidsrechtafdeling die deel uitmaakt van de Europese arbeidsrechtgroep van Ashursts.

Philippe De Wulf heeft acht jaar ervaring in het adviseren van grote internationale bedrijven bij de Belgische advocatenkantoren Liedekerke Wolters Waelbroeck & Kirkpatrick en vervolgens bij Huysmans Trenité Van Doorne (nu Altius).

Hij is gespecialiseerd in de arbeidsrechtelijke en sociale zekerheidsrechtelijke aspecten van aanwervingen, beëindiging van arbeidsovereenkomsten, collectieve ontslagen, salary splits en detacheringen. De Wulf verleent tevens advies over de arbeidsrechtelijke en sociale zekerheidsrechtelijke aspecten van fusies, overnames en herstructureringen van ondernemingen. Hij heeft uitgebreide ervaring in rechtszaken over arbeids- en sociale zekerheidrecht en is co-auteur van het hoofdstuk over arbeidsrecht in ‘Het Vastgoed Vademecum’.

Het Britse Ashursts heeft sinds 1989 een kantoor in Brussel en telt ongeveer 30 advocaten. Het internationaal advocatenkantoor is vooral gespecialiseerd in fusies en overnames, vennootschaps- en gestructureerde financiering. Het legt zich sinds enige tijd ook toe op arbeidsrecht.

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen