< Terug naar overzicht

Jozefien Surmont promoveert tot HR business partner

Jozefien Surmont is bij Domo opgeklommen tot HR business partner voor de site te Zwijnaarde. Voorheen was ze rekruteringsverantwoordelijke.

Jozefien Surmont (29) stapte in juni 2007 over naar Domo. Bij die producent van vinyl, tapijt en kunstgras met vier vestigingen in Oost-Vlaanderen, werd ze rekruteringsverantwoordelijke voor bedienden en kaders. Voorheen was ze drie jaar lang HR-consultant bij USG HR Forces. Ze was er (mee) verantwoordelijk voor de invulling van (vaste en tijdelijke) HR-vacatures bij de klanten. In haar nieuwe functie als HR business partner voor de vestiging te Zwijnaarde rapporteert ze aan Dirk Van Mechelen, HR-directeur van Domo Industries.

Surmont, licentiate Bedrijfspsychologie en Personeelsbeleid (Universiteit Gent), ging na haar studies als junior consultant aan de slag bij rekruteringsbureau Cerm te Sint-Denijs Westrem. Tussen 2002 en 2004 werkte ze als projectcoƶrdinator bij Voka (Kamer van Koophandel Oost-Vlaanderen). Ze was er coƶrdinator voor het project Social Act, een project dat Oost-Vlaamse bedrijven wil aanzetten tot een sociaal verantwoord HR-beleid.

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen