< Terug naar overzicht

Jozefien Surmont HR-verantwoordelijke bij Sunco

Jozefien Surmont is de nieuwe HR-verantwoordelijke bij Sunco te Ninove, onderdeel van de Refresco-groep. Voordien was ze HR Business Partner bij Domo Industries te Zwijnaarde.

Jozefien Surmont (30) zal in haar functie bij Sunco, een producent van frisdranken met zo’n 220 werknemers, rapporteren aan de HR-directeur van Refresco Benelux, Gerard Heijsteck.
Surmont stapte in juni 2007 over naar Domo. Bij die producent van vinyl, tapijt en kunstgras met vier vestigingen in Oost-Vlaanderen, werd ze eerst rekruteringsverantwoordelijke voor bedienden en kaders om dan begin dit jaar te promoveren tot HR Business Partner voor de site Zwijnaarde. In deze functie rapporteerde ze aan Dirk Van Mechelen, toen HR-directeur van Domo Industries. Voordien was ze drie jaar lang HR-consultant bij USG HR Forces. Ze was er (mee) verantwoordelijk voor de invulling van (vaste en tijdelijke) HR-vacatures bij de klanten.
Surmont, licentiate Bedrijfspsychologie en Personeelsbeleid (UGent), ging na haar studies eerst als junior consultant aan de slag bij een rekruteringsbureau en werkte daarna nog als projectcoördinator bij Voka (Kamer van Koophandel Oost-Vlaanderen).

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen