< Terug naar overzicht

Joyce van Eijndt maakt promotie binnen Handicap International

Handicap International promoveerde Joyce van Eijndt tot recruiter. Ze staat in voor de aanwerving en opvolging van expatriates voor ontwikkelingsprojecten in de 15 landen waar de niet-gouvernementele organisatie actief is.

Joyce van Eijndt (29) vervoegde in november 2002 het team van Handicap International, dat gespecialiseerd is in fysieke revalidatie. Ze begon als administrator voor Burundi en werd afgelopen jaar als administratieve coördinator voor Ivoorkust verantwoordelijk voor de operationele backoffice-activiteiten binnen een team van 25 personen.


Aan de Limburg Business School in Sittard behaalde Van Eijndt een BA in Business and Languages en aan de Anglia Polytechnic University in Cambridge rijfde ze een BA European Business Economics binnen. Van Eijndt ging in 1997 bij Accenture aan de slag als managementconsultant. Drie jaar later maakte ze de overstap naar Robert Walters en werd ze er rekruteringsconsulent in de Finance Permanent Division. Vooraleer ze in november 2002 de consultancy ruilde voor een functie in de non-profitsector was Van Eijndt nog een jaar consultant Financial Services bij TMP De Witte & Morel.

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen