< Terug naar overzicht

Joyce Pafort is nieuwe HR-manager Randstad

Randstad stelde voormalig regiomanager voor Brussel Joyce Pafort aan als HR-manager. Haar vorige functie wordt ingenomen door Erika Dejaegher.

Joyce Pafort (36) is licentiaat Economie (Universiteit van Amsterdam) en startte haar carrière als consulente bij Randstad in Amsterdam. In 1995 verhuisde Pafort naar België, waar ze werkte als consulente voor Interlabor, een filiaal van de Randstad-groep. Later werd ze verantwoordelijk voor verscheidene kantoren. In 2001 promoveerde Pafort tot regiomanager van de acht Brusselse kantoren. Als HR-manager zal Pafort de HR-afdeling van de hoofdzetel, de speciale divisies, het opleidingscentrum BI en Randstad Luxemburg ondersteunen (in totaal 280 medewerkers). Ze vervangt Peter Kessels die enkele maanden geleden overstapte naar het advocatenkantoor Stibbe.
Als commercieel verantwoordelijke voor de regio Brussel wordt Pafort opgevolgd door Erika Dejaegher (36) die deze functie al uitoefende voor de regio Halle-Vilvoorde. Dejaegher behaalde een licentie in de Economische Wetenschappen (LUC) en een MBA aan de universiteit van Wales. In januari 1996 werd ze aangeworven als office manager bij Interlabor in Houthalen. Dezelfde functie vervulde Dejaegher in diverse andere kantoren, tot ze in oktober 2000 regiomanager werd van het arrondissement Halle-Vilvoorde.

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen