< Terug naar overzicht

Joris Beullens trainingadviseur Syntra Midden-Vlaanderen

Opleidingsorganisatie Syntra Midden-Vlaanderen versterkt zijn team van trainingsadviseurs met Joris Beullens. De bedrijfspsycholoog was actief als algemeen coördinator bij het Meetjeslandse Vormings- en Opleidingscentrum (Mevoc).

Joris Beullens (30) is als trainingsadviseur bij Syntra Midden-Vlaanderen verantwoordelijk voor de uitbouw van zowel de management- als de technische maatopleidingen in de regio Gent en Oudenaarde. Verder bouwt hij ook de klantenportefeuille uit, onderhoudt hij contacten met bedrijven en trainers, en verleent hij advies over opleidingsbeleid. “Ik zal kunnen optreden als sparringpartner voor opleidingsverantwoordelijken en fungeren als aanspreekpunt bij verschillende vragen omtrent het opleidingsgebeuren”, zegt Beullens.

Hij voelt zich aangesproken door “het enorme aanbod aan opleidingen, de vele contacten met verschillende trainers, soorten organisaties en diverse soorten opleidingsbehoeften.” Hij vindt het tevens “een uitdaging om de naamsbekendheid in de regio te vergroten en bij te dragen aan het verbeteren van de effectiviteit van opleidingen binnen organisaties.”

Syntra Midden-Vlaanderen telt zo’n 90 medewerkers en heeft een netwerk van meer dan 1200 docenten.

Beullens is licentiaat in de Bedrijfspsychologie (Universiteit Gent, 2001). In 2002 ging hij aan de slag als HR-consultant bij European Consult Center Group. Hij was er opleidingsverantwoordelijke en actief in competentiemanagement. In 2004 werd hij algemeen coördinator bij het Meetjeslandse Vormings- en Opleidingscentrum (Mevoc). Hij stond er onder meer in voor het personeelsbeleid (opleidingsbeleid, prestatiemanagement, werving en selectie) en het projectmanagement (organisatie van opleidingen, evenementen en projecten rond opleiding en tewerkstelling).

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen