< Terug naar overzicht

Joke Van Gestel HR-officer bij Bonar Technical Fabrics

Joke Van Gestel is sinds januari 2012 HR-officer bij Bonar Technical Fabrics, een onderdeel van de internationale groep Low & Bonar PLC. Bonar telt 750 personeelsleden, van wie 350 in België.

Joke Van Gestel (27) is master in de Psychologie, optie Bedrijfspsychologie en Personeelsbeleid (Universiteit Gent, 2007). Ze startte haar loopbaan als researcher bij MenT Associates. Een jaar later, in 2008, ging ze aan de slag als junior HR-businesspartner bij Barry Callebaut.

Sinds begin januari 2012 is Van Gestel HR-officer bij Bonar Technical Fabrics, een onderdeel van de internationale groep Low & Bonar PLC. Het bedrijf produceert en levert producten die gebruikt worden in landbouw, wegenbouw en industriële bouwprojecten, zoals doeken voor de verstevigingen van kanalen, wegen, spoorwegen, tunnels, kunstmatige zandbanken en kunstmatige eilanden. In België stelt Bonar Technical Fabrics 350 medewerkers te werk, wereldwijd 750.

“Als HR-officer focus ik me voornamelijk op talentmanagement en interne & externe communicatie. Omwille van een sterke groei de laatste jaren heeft Bonar TF meer en meer nood aan een duidelijke strategie en een ‘employer brand’ om de nodige profielen aan te trekken. Ook onze interne opleidingstrajecten en groeimogelijkheden moeten afgestemd worden op de huidige interne en –marktsituatie”, zegt Joke Van Gestel.

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen