< Terug naar overzicht

Johan Vercammen HR Business Partner bij IMEC

Johan Vercammen versterkt sinds vorige maand het HR Business Team bij onderzoekscentrum IMEC. Hij laat een carrière van van meer dan tien jaar bij Mobistar achter zich.

Johan Vercammen (35) is HR Business Partner bij IMEC. IMEC is Europa's grootste onafhankelijk onderzoekscentrum in nano-elektronica en nano-technologie. Meer dan 1600 werknemers van over de gehele wereld werken op de IMEC campus. IMEC’s onderzoek is gericht op de meest geavanceerde microtechnologie en haar toepassingen in de gezondheidzorg, de 'slimme elektronica', vernieuwende energie en veiliger transport.
Vercammen komt van Mobistar, waar hij sinds 1998 werkzaam was in diverse functies. Aanvankelijk had hij er verantwoordelijkheden in rekrutering. Later voerde hij een personeelsmanagementsysteem in als HR-IT Project Leader. Daarna volgde training & ontwikkeling en de invoering – samen met een collega - van een prestatiemanagementsysteem. Tot slot was Vercammen HR Business Partner voor de technische afdeling van Mobistar.
Bij IMEC zal Vercammen zich toeleggen op het helpen ontwikkelen en implementeren van het HR-beleid ter ondersteuning van de grondig hernieuwde IMEC-strategie en -organisatie.
Vercammen is Maatschappelijk Assistent Personeelswerk (Sociale Hogeschool Brussel, 1998).

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen