< Terug naar overzicht

Joeri van der Have volgt Carl Van Mol op

Joeri van der Have is adviseur onderzoek en ontwikkeling geworden bij IPV, de opleidingsadviseur van de Belgische voedingsindustrie. Hij volgt Carl Van Mol op, die manager werd van Vibam, de opleidingsorganisatie van de Antwerpse metaalbedienden.

Joeri van der Have (31) staat in voor het beheer van de ESF-projecten van IPV, monitoring van de IPV-activiteiten en opvolging van externe studies over opleiding en arbeidsmarkt. Daarnaast zal hij advies geven aan voedingsbedrijven over subsidiemogelijkheden en meewerken aan het beheer en de ontwikkeling van IPV-instrumenten.
Van der Have was voordien coördinator van Sophia (kenniscentrum inzake vrouwenstudies). Als adviseur was hij actief in Europese belangenorganisaties (voor kmo’s). Hij is master in de Politieke Wetenschappen (VUB, 2002) en in Internationale Betrekkingen (KU Leuven, 2003).

Carl Van Mol verliet IPV om manager te worden van Vibam, de opleidingsorganisatie van de Antwerpse metaalbedienden. Meer informatie over zijn carrièrestap leest u hier.

< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen