< Terug naar overzicht

Joachim Decock senior HR business partner bij De Lage Landen

Joachim Decock gaat aan de slag als senior HR business partner Europe bij De Lage Landen International in Eindhoven. Hij wordt verantwoordelijk voor het aansturen en coördineren van de HR-processen van de Europese Country Services Units.

Joachim Decock (28) studeerde af als licentiaat in de Psychologie (KU Leuven) en behaalde een master na master in Personeelswetenschappen (UAMS). Hij begon zijn loopbaan als resourcing & development officer bij KPMG in België in augustus 2003. Hij hield er zich voornamelijk bezig met sourcing & recruitment, development, talent & performance management projecten. In 2006 vertrok hij voor KPMG op short-term assignment naar Hong Kong en China.

In zijn nieuwe functie versterkt Decock zijn internationale kijk op HR-activiteiten en processen. Voor De Lage Landen, een internationale aanbieder van hoogstaande leasing en handelsfinancieringsprogramma’s (en deel van de Rabobank Groep), draagt hij vanuit Eindhoven de verantwoordelijkheid over de verschillende Europese Country Services Units. Deze Europese rol wordt aangevuld met de HR-verantwoordelijkheid voor de Country Service Unit Nederland & België.

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen