< Terug naar overzicht

Jo Van Croonenborch voorzitter TMP Worldwide

Jo Van Croonenborch, professor Luc Derijcke en Peter Vermeiren treden toe tot de raad van bestuur van TMP Worldwide (tmp.adcomms). De hervorming werd beslist op de bijzondere algemene vergadering van 21 november. Karin Legein blijft gedelegeerd bestuur

Jo Van Croonenborch (42) startte zijn carrière in de grafische sector in 1988. Tussen 1995 en 2000 leidde hij de grafische activiteiten van de VUM Groep. In 2000 werd hij gedelegeerd bestuurder van VUM. In 2006 vormde hij VUMmedia om tot Corelio, de groep die hij in juni 2007 verliet. Van Croonenborch bekleedde ook talrijke bestuursfuncties in een waaier van organisaties. Hij studeerde geschiedenis en bedrijfswetenschappen in België, Groot-Brittannië en de Verenigde Staten.

Professor Luc Derijcke (67) is als academisch verantwoordelijke en coördinator voor het vakgebied Mens en Organisatie verbonden aan de Universiteit Antwerpen Management School (UAMS). Zijn onderzoek vond een weg naar talloze publicaties over personeelsbeleid en HRM. Daarnaast is hij consulent in sociaal overleg en conflicthantering, en zetelt hij in verscheidene raden van bestuur.

Peter Vermeiren (45) is zelfstandig bedrijfsconsulent en actief voor verscheidene private en overheidsopdrachtgevers. Hij heeft vanuit zijn financieel-economische achtergrond diverse corporate finance opdrachten uitgevoerd en tal van bedrijven op sleutelmomenten begeleid. Bovendien doceert hij sinds 2007 financieel management aan de Universiteit Gent.

Karin Legein (43) studeerde toegepaste economische wetenschappen en behaalde een MBA. Tussen 1987 en 2002 was ze actief in diverse bedrijven en sectoren, waaronder Center Parcs, Jobscareer en Vacature. Ze startte in 2002 bij TMP Worldwide en realiseerde in 2004 een management buy-out. Sindsdien is ze gedelegeerd bestuurder van de specialist in rekruterings- en arbeidscommunicatie. Het bedrijf telt 28 medewerkers.

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen