< Terug naar overzicht

Jo Mussely ruilt HR voor Retail Development bij Toyota Belgium

Jo Mussely ruilt zijn job als HR-manager bij Toyota Belgium in om Retail Development Director te worden. Philippe Duvivier volgt hem op.

Jo Mussely (56) is ingenieur, master in industrieel management en expert in onroerende goederen. Hij begon zijn carrière bij de Generale Maatschappij. Hij werkte er voor verschillende firma’s van de groep in de informatica service business. Later was hij als technisch directeur aan de slag bij Advanced Data Systems in Deurne en Superclub Retail in Bornem. In 1997 stapte hij over naar de Philips Groep, waar hij diverse functies bekleedde, onder andere als projectmanager general services. Daarna werd hij door enkele bedrijven ingeschakeld als crisismanager. Zo bouwde hij bij Autoproducts de importactiviteiten af in België en Frankrijk. In 1999 trok Toyota Belgium Mussely aan als interim-general manager logistics. Zijn opdracht was op strategisch niveau alle logistieke diensten van Toyota Belgium te transfereren naar Toyota Europe. Twee jaar later werd hij Director HR & Logistics.
In zijn zes jaar als HR-directeur optimaliseerde en vereenvoudigde Mussely de organisatiestructuur van het bedrijf met als doel een betere en efficiëntere uitvoering van de taken. Een betere kostenstructuur was het resultaat. Vanaf september draagt hij als Retail Development Director strategische verantwoordelijkheid voor het invullen, zowel op kwantitatief als kwalitatief niveau, van het netwerk van Toyota in België.
De vroegere verantwoordelijkheden van Mussely worden verdeeld. Logistics gaat naar Gilbert Verbonnen, retailer & customer services director. General administration wordt overgenomen door Willy Van Gorp, finance & administration director. Philippe Duvivier wordt de nieuwe HR-manager.
Het volledige profiel van Jo Mussely, waarin hij zowel terugblikt op het verleden als vooruitkijkt naar de toekomst, vindt u terug in HR Square nr. 46 van juni 2007. Geïnteresseerd? Neem een abonnement via bert@hrsquare.be of tel. 053/60.56.75. U krijgt er deze editie gratis bij.

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen