< Terug naar overzicht

Jo Kortleven algemeen directeur SAP loonsecretariaat

Jo Kortleven is de nieuwe algemeen directeur van SAP loonsecretariaat, een onderdeel van de ASAP HR Group. Hij neemt de plaats in van David Vanderhallen die als directielid voortaan opereert op het niveau van de groep.

David Vanderhallen (38) was algemeen directeur sinds 2003. Naarmate zijn activiteiten als directielid van de ASAP HR Group toenamen, bleek een combinatie van beide functies niet langer mogelijk te zijn. Daarom besloot hij zich toe te spitsen op zijn taak als directielid van de groep. Hij zal zich onder andere bezig houden met business development en de PR-activiteiten van de groep.

Jo Kortleven (40) is informaticus, werkte als mainframeprogrammeur bij AnHyp en was tien jaar in dienst bij ALZ Genk, het huidige Arcelor. Hier was hij verantwoordelijk voor de informaticasystemen van alle filialen wereldwijd. In 2000 stapte hij over naar de HR-softwarespecialist Prato. Als projectleider legde hij zich vooral toe op de Sonet-software, een applicatie die het beheer van personeel, prestaties en lonen vergemakkelijkt. Daarnaast hielp hij ook bij de automatisering van DMFA-aangiftes en RSZ-verplichtingen. Hij had er SAP loonsecretariaat als klant, en van het een kwam het ander. Jo Kortleven: “Ik was het aanspreekpunt voor alles wat met informatica te maken had. Meer nog: vaak ging ik in opdracht en in naam van SAP loonsecretariaat mee naar SAP-klanten voor de ontwikkeling van projecten op maat. Ik ken SAP loonsecretariaat dan ook door en door. Bovendien ben ik voor de meeste klanten al een vertrouwd gezicht. Dat alles maakt de overgang een stuk eenvoudiger. Voor mij en voor SAP. De volgende drie jaar wil ik bij SAP loonsecretariaat nog meer het accent leggen op dossiers tussen de 100 en 1000 loonbriefjes.”

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen