< Terug naar overzicht

Jo Geirnaert HR-Director European BU HR-Lead bij Owens Corning

Na meer dan tien jaar ruilt Jo Geirnaert Coca-Cola European Partners voor Owens Corning waar hij HR Director European BU HR-Lead werd.

Jo Geirnaert behaalde in 1997 een master Bedrijfspsychologie en Personeelsbeleid aan de Universiteit Gent. Zijn eerste carrièrestappen zette hij meteen in de HR-wereld als HR-officer bij ING Bank. Na dat eerste jaar was hij achtereenvolgens HR-development manager bij Henkel, HR-consultant bij SD Worx en HR-manager bij Alken-Maes.

In 2008 maakte Geirnaert de overstap naar Coca-Cola Enterprises waar hij verscheidene functies bekleedde. Eerst was hij er HR-manager voor de Benelux Head Office in Anderlecht, nadien vervulde hij verschillende rollen als HR Business Partner voor de Corporate Functions. In 2016 werd hij HR Business Partner Head Belgium-Luxemburg en verantwoordelijke voor de commerciële aspecten van HR bij Coca-Cola Enterprises (business-unit België en Luxemburg). In die hoedanigheid was hij ook lid van het Belux-managementteam.

Na ruim tien jaar verlaat Geirnaert Coca-Cola. Sinds november 2018 is hij HR Director European BU HR-Lead bij Owens Corning, een wereldwijde producent van duurzame bouwmaterialen.

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen