< Terug naar overzicht

Jo Geirnaert HR Business Partner Head Belgium-Luxemburg bij Coca-Cola Enterprises

Sinds maart is Jo Geirnaert HR Business Partner Head Belgium-Luxemburg bij Coca-Cola Enterprises, waar hij al sinds 2008 aan de slag is.

Jo Geirnaert (43) behaalde in 1997 een licentiaat Bedrijfspsychologie en Personeelsbeleid aan de Universiteit Gent. Zijn eerste carrièrestappen zette hij meteen in de HR-wereld als HR-officer bij ING Bank. Na dat eerste jaar was hij achtereenvolgens HR-development manager bij Henkel (4 jaar), HR-consultant bij DIP/SD Worx (1 jaar) en HR-manager bij Alken-Maes (4,5 jaar).

In 2008 maakte Jo Geirnaert de overstap naar Coca-Cola Enterprises. Eerst was hij er aan de slag als HR-manager voor de Benelux Head Office in Anderlecht (centrale commerciële, supply chain en supportfuncties). Vervolgens vervulde hij verschillende rollen als HR Business Partner voor de Corporate Functions (meestal Europese of wereldwijde rollen), in een sterk gefunctionaliseerde matrix-structuur. De laatste twee jaar specialiseerde Geirnaert zich binnen de CoE Organisation Development, in het beheer van methodologie op het vlak van organisatie-ontwerp, change management en teamefficiëntie, en heeft hij gewerkt op lokale en Europese veranderingstrajecten.

Sinds vorige maand is Geirnaert HR Business Partner Head Belgium-Luxemburg en is hij verantwoordelijk voor de commerciële aspecten van HR bij Coca-Cola Enterprises (business-unit België en Luxemburg). Zijn taak bestaat uit het aansturen van de HR Business Partners en het opnemen van de algemene HR-verantwoordelijkheid. In deze hoedanigheid is Geirnaert ook lid van het Belux-managementteam.

Coca-Cola Enterprises heeft acht vestigingen in België en Luxemburg (productie, logistiek en verkoopactiviteiten), met in totaal 2500 medewerkers.

 

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen