< Terug naar overzicht

Jo De Cock senior manager Compensation & Benefits bij Toyota Motor Engineering & Manufacturing Europe

De groei van Toyota Motor Engineering & Manufacturing Europe en het belang van de HR-afdeling noopte tot een separaat management Compensation en Benefits. Jo De Cock neemt die taak op zich.

Jo De Cock (37) was na haar rechtenstudies aan de KU Leuven gedurende twee jaar wetenschappelijk medewerkster aan het Instituut voor Arbeidsrecht. In 1991 werd ze benoemd tot sociaal-juridisch adviseur bij Philips België. De eerste stappen in de human resources zette ze vijf jaar later, toen ze assistant HRM werd bij Philips Matsushita Battery Corporation, gevolgd door de functie van HR-manager bij Philips ITCL en RCS. Vooraleer bij Toyota Motor Engineering & Manufacturing aan de slag te gaan, deed De Cock ervaring op bij Vandeputte International en Black & Decker Benelux en EMEA waar naast HR-management ook compensation & benefits tot haar takenpakket behoorde.


In haar nieuwe functie zal De Cock niet alleen de jaarlijkse salaris- en bonusreview beheren, maar ook de employee benefits sturen, en gedragslijnen uitstippelen en implementeren in verband met expatriates.

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen