< Terug naar overzicht

Jérôme Bouin algemeen directeur van Michael Page in België

Jérôme Bouin is benoemd tot algemeen directeur van de twee Belgische vestigingen van advies- en rekruteringsbedrijf Michael Page (Michael Page International en Page Personnel).

Jérôme Bouin (30) is als algemeen directeur verantwoordelijk voor de strategie en de ontwikkeling van de onderneming die in België twee kantoren (in Brussel en Antwerpen) en 60 werknemers telt. Tevens moet hij de activiteiten van Michael Page International in Luxemburg verder ontwikkelen.
Bouin studeerde af in Commerciële Wetenschappen aan de Franse ESSCA (Ecole Supérieure de Sciences Commerciales d’Angers). Hij begon zijn carrière bij Heineken als sectorverantwoordelijke in Parijs, waar hij voor de klantenopvolging en -binding instond. Na een ervaring in Toronto (Canada) als adjunct binnen de groep Taillan, belandde hij bij Michael Page in 1999. Hij was eerst consultant, vervolgens manager in Parijs. In 2003 werd Bouin naar Brussel gehaald om de afdeling Page Personnel op te starten. Page Personnel rekruteert personeel voor de sectoren financieel beheer, engineering, IT, verkoop en marketing, boekhouding en bankwezen.

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen