< Terug naar overzicht

Jeffrey Sachs treedt toe tot internationale adviesraad Antwerp Management School

Professor Jeffrey Sachs, aan wie recent een eredoctoraat werd toegekend door de Universiteit Antwerpen, treedt toe tot de internationale adviesraad van Antwerp Management School.

De Amerikaanse economist, actief aan de Columbia University (New York) en voordien aan Harvard, ligt als topadviseur mee aan de basis van de Milleniumdoelstellingen en de ‘Sustainable Development Goals’ (SDG’s) van de Verenigde Naties. Hij is een wereldautoriteit op het gebied van economische ontwikkeling en armoedebestrijding en is auteur van verschillende boeken.
 
“Wij zijn bijzonder verheugd dat Jeffrey Sachs zijn ervaring en inzichten zal delen met de internationale adviesraad, die bestaat uit internationale academici en bedrijfsleiders om zo de missie van de School te bewaken en verder uit te bouwen”, aldus Christian Leysen, voorzitter van de internationale adviesraad. “Als leidinggevende managementschool in Vlaanderen helpen wij onze klanten duurzame waarde te creëren. Maatschappelijk bewustzijn en duurzaamheid zien wij als essentiële waarden voor de leiders van onze bedrijven en onze samenleving.”
 
Al ruim vijftig jaar biedt Antwerp Management School (AMS) managementopleidingen en onderzoek. Hiermee geeft de school een krachtige impuls aan economische en sociaal-maatschappelijke activiteiten in België en ver daarbuiten. Een 70-tal facultyleden inspireren jaarlijks 850 studenten in de Master- en PhD-programma’s en executive opleidingen. Daarnaast verwelkomt AMS zo'n 2000 professionals in B2B-oplossingen op maat van bedrijven en events. De school heeft meer dan 24.000 alumni uit 87 verschillende landen.
 
Bron: Antwerp Management School (antwerpmanagementschool.be)
 

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen