< Terug naar overzicht

Jean-Yves Verslype en Isabelle Quintyn vennoot en counsel bij Claeys & Engels

Jean-Yves Verslype en Isabelle Quintyn werden recent respectievelijk vennoot en counsel bij advocatenbureau Claeys & Engels.

Jean-Yves Verslype (33) is actief in het sociaal recht sinds 1997. Hij heeft specialiseerde zich in het individueel en collectief arbeidsrecht, met een bijzondere interesse voor problemen inzake personeelsvertegenwoordiging, verbreking van arbeidscontracten, pesterijen op het werk, discriminatie en concurrentie. Verslype geeft rond deze materie geregeld uiteenzettingen op seminaries en publiceert er vaak teksten over.
Hij behaalde naast zijn licentiaatdiploma in de Rechten aan de universiteit van Louvain-la-Neuve (UCL) ook een Diplôme d’Etudes Spécialisées en droit social aan de universiteit van Brussel (ULB).
Isabelle Quintyn (35) is sinds 1995 als advocaat actief in het sociaal recht (eerst aan de balie van Brussel, momenteel aan de balie van Gent). Zij legt zich voornamelijk toe op individueel en collectief arbeidsrecht. Quintyn adviseert en begeleidt nationale en internationale ondernemingen in procedures van collectief ontslag, herstructurering en sluiting, en biedt ondersteuning bij stakingen. Ze werd licentiaat in de Rechten aan de Universiteit Gent, na studies in Gent en aan de Université de Paris. In 1995 behaalde zij het diploma van licentiaat in het Sociaal Recht aan de Université Libre de Bruxelles.

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen