< Terug naar overzicht

Jean-Paul Macken en Frédéric Francqui bij Obelisk

Obelisk, een advies-en trainingsorganisatie gespecialiseerd in het begeleiden en ondersteunen van veranderingen, heeft sedert kort twee nieuwe business development managers: Jean-Paul Macken en Frédéric Francqui.

Jean-Paul Macken (52), licentiaat TEW, was gedurende jaren medezaakvoerder van de houthandel Macken, voor hij in 1991 aan de slag te ging bij de bouwtoeleverancier Betim, eerst als algemeen manager van de vestiging in Diest, later als logistiek manager op het hoofdkantoor. Na een korte tussenstop als directeur bij de Koninklijke Federatie van het Belgisch Notariaat, koos Jean-Paul Macken ervoor om voort te gaan als zelfstandig consultant. Bij Obelisk staat hij in voor de individuele begeleiding van hogere leidinggevenden en zaakvoerders. Hij biedt ook ondersteuning bij strategische veranderingsprocessen en heeft speciale aandacht voor de menselijke veranderingsprocessen binnen organisaties.


Frédéric Francqui (44) behaalde een graduaat rechten aan Saint Louis in Brussel. Hij startte zijn loopbaan als account manager bij de Generale Bank en was gedurende acht jaar general manager bij Stratego & C°. In 1997 werd hij trainer-consultant, eerst bij Viafoon, later bij Eurosem. Als business development manager zal hij bij Obelisk instaan voor het beheer en de uitbouw van de klantenportefeuille en het trainen van groepen.

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen