< Terug naar overzicht

Jean-François Bodart naar USG Financial Forces

Jean-François Bodart gaat aan de slag als business development manager Projectsourcing bij USG Financial Forces.

USG Financial Forces, onderdeel van USG People en specialist in tewerkstelling van financiële professionals, stelt Jean-François Bodart aan als business development manager Projectsourcing. Hij wordt verantwoordelijk voor de uitbouw van de divisie Projectsourcing.

Bodart startte zijn carrière in de uitzendsector. In 2000 begon hij als uitzendconsulent bij Creyf’s Interim, nu Start People, waar hij in zes jaar tijd uitgroeide tot office manager. Vervolgens ging hij gedurende vier jaar aan de slag als accountmanager bij Structura Business Property.

Jean-François Bodart: “Ik ben bewust teruggekeerd naar USG People, omdat ik tevreden kon terugblikken op zes jaar Creyf's, nu Start People. Ik heb er veel geleerd en houd van de proactieve manier waarop ze omgaan met de mensen. De rekruteringssector is een sector in constante verandering. Dat betekent voortdurend nieuwe opportuniteiten. De uitdaging om de Projectsourcing-divisie uit te bouwen, in combinatie met het aanstekelijke enthousiasme van het team, hebben me over de streep getrokken.”

De afdeling Projectsourcing van USG Financial Forces stuurt consultants uit om bedrijven te helpen financieel gerelateerde projecten te realiseren.

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen