< Terug naar overzicht

Jean-Claude Lecoyer partner bij Accord Group

De Brusselaar Jean-Claude Lecoyer is als partner toegetreden tot Accord Group.

Jean-Claude Lecoyer (58) heeft 25 jaar ervaring en ‘savoir faire’ op het gebied van HR-strategie en organisatie, retentie- en talentmanagement.

Tien jaar lang leidde hij als partner het people management bij Ernst & Young in België. Hij was tevens Chief Learning & Development Officer voor Continental Western Europe. Voordien was Lecoyer Director bij Axa Belgium, na de fusie met Royale Belge was hij als de Group HR Director’s rechterhand verantwoordelijk voor rekrutering en ontwikkeling.

Lecoyer begon zijn loopbaan bij Assuralia, waar hij als directeur Sociale Zaken instond voor de collectieve betrekkingen in de verzekeringssector. Daarna stond hij enkele jaren aan het hoofd van HR en de andere ondersteunende diensten bij Banca di Roma te Brussel (nu Banca Monte Paschi Belgio).

Accord Group, opgericht in 1978 met kantoren in Gent en Brussel, is actief op het gebied van executive management oplossingen: executive search, Bioss Professionals, executive & organisatie ontwikkeling, board & management review, compensation consulting.

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen