< Terug naar overzicht

Jan Willems personeelsdirecteur VDAB

Jan Willems zet zijn carrière verder bij de Vlaamse Dienst voor Arbeidsbemiddeling en Beroepsopleiding. Na regionale HR-manager en interne opleidingsmanager groeit hij door tot personeelsdirecteur.

Jan Willems (52), licentiaat Psychologie (UGent, 1978) werkt al 27 jaar voor de VDAB. Hij was 13 jaar lang consultant bij de psychologische dienst, vier jaar regionale HR-manager in Gent en de laatste 10 jaar interne opleidingsmanager. In zijn nieuwe functie van personeelsdirecteur staat Willems samen met zijn team in voor het hele HR-beleid voor de ongeveer 5000 personeelsleden (eind 2007 waren er welgeteld 4321 fulltime equivalents).

“De uitdagingen zijn deze waarmee momenteel elke HR-manager geconfronteerd wordt”, zegt Willems. “Levensfasebewust personeelsbeleid in al zijn aspecten, talentmanagement, competentiemanagement en Erkennen van Eerder Verworven Competenties, de wijzigende bedrijfscultuur ondersteunen en, specifiek voor de overheidscontext, de HR-aanpak verzoenen met het regelgevende kader.”

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen