< Terug naar overzicht

Jan Van Eyken is HR-manager bij Stork Mec

Op 1 maart startte Jan Van Eyken als human resources manager bij Stork MEC. Hij draagt de verantwoordelijkheid voor het personeelsbeleid van alle vestigingen in België.

Jan Van Eyken (48) is licentiaat in de Rechten (KU Leuven) en volgde een aanvullende opleiding management (UGent/Vlerick Leuven Gent Management School). Hij beschikt over een ruime HR-ervaring binnen industriële omgevingen. In 1989 begon hij zijn carrière als Supervisor Industrial Relations,Training en Employee Involvement bij het toenmalige Ford Tractors. In 1992 stapte hij over naar Fuji Hunt Photographic Chemicals om er een Europese HR-managementpositie op te nemen. Sinds begin 2000 was Van Eyken als Hoofd Personeel werkzaam bij het Japanse Kaneka Belgium.

De nieuwe werkgever van Van Eyken, Stork MEC, verricht het onderhoud en de modificatie van de productie-installaties en het complex projectmanagement van haar industriële klanten. Het bedrijf behoort tot de afdeling Stork Industry Services binnen de Storkgroep. Deze Nederlandse groep telt wereldwijd ongeveer 12.000 werknemers. Stork MEC realiseert momenteel 70 miljoen euro omzet en telt 750 medewerkers in België. Naast het hoofdkantoor in Antwerpen (600 werknemers) heeft Stork MEC ook een vestiging in Gent en twee verbonden ondernemingen, Stork Limebel in Tessenderlo en T.C.M. in Huy.

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen