< Terug naar overzicht

Jan Sap secretaris-generaal FVIB

De directeur-generaal van Unizo, Jan Sap, wordt ook secretaris-generaal van de bij Unizo aangesloten Federatie voor Vrije en Intellectuele beroepen (FVIB). Hij volgt in die functie Katrien Penne op, die naar de Sociaaleconomische Raad voor Vlaanderen (SER

Jan Sap begon zijn professionele carrière als advocaat. In 1997 werd hij adviseur bij de studiedienst van Unizo. In 2003 klom hij op tot adjunct-directeur en werd hij verantwoordelijk voor Unizo 2005, de hertekening van de nationale en regionale Unizo-structuren.
Drie jaar geleden werd Sap directeur-generaal. Nu wordt hij dus ook secretaris-generaal van de Federatie voor Vrije en Intellectuele beroepen (FVIB), de voornaamste interprofessionele organisatie voor de vrije en intellectuele beroepen.
Bij FVIB zijn 18 beroepsorganisaties uit de medische, juridische, bouwkundige, economische en intellectuele dienstverlenende sector aangesloten. Daarnaast telt FVIB nog eens duizenden individuele Unizo-leden met een vrij beroep. Als koepelfederatie behartigt FVIB op elk niveau de belangen van het vrije beroep.

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen