< Terug naar overzicht

Jan Osselaer P&O-manager Stadsontwikkelingsbedrijf Gent

Het autonoom gemeentebedrijf AG Stadsontwikkeling Gent heeft een nieuwe manager Personeel en Organisatie: Jan Osselaer. Hij komt van Hudson, waar hij teamleider overheid was.

Jan Osselaer (44), licentiaat in de Psychologie (KU Leuven, 1987) geeft leiding aan de afdeling Personeel en Organisatie en is lid van het managementteam van AG Stadsontwikkelingsbedrijf Gent (AG SOB). Hij zorgt voor een correcte invoering en opvolging van het HR-beleid. Dit betekent onder andere het superviseren van de loonadministratie, het opmaken van vormingsplannen en het organiseren van het evaluatie- en functioneringsgebeuren. Daarnaast is Osselaer ook verantwoordelijk voor de interne en externe communicatie van het AG SOB en de goede werking van de IT-infratructuur.
Sinds 2003 was Osselaer senior consultant / teamleider overheid bij Hudson. In die functie voerde hij selectie- en rekruteringsopdrachten voor de overheid uit, stond hij in voor de werking van assessment en development centers op verschillende niveaus en gaf hij leiding aan een groep consultants.
Daarvoor werkte Osselaer drie jaar bij Telenet Operaties in Mechelen. Hij was er eerst coördinator werving en selectie en later HR Advisor. Osselaer was verder twee jaar actief als teamleader werving en selectie bij SHL Belgium, en deed ervaring op bij verschillende uitzendkantoren.

Het autonoom gemeentebedrijf AG Stadsontwikkeling Gent voert het stedelijk beleid uit op het gebied van gronden en panden. Concreet moet het bedrijf het ruimtelijk mogelijk maken om een aangenamere woonomgeving, meer groen en een betere economische ontwikkeling te creëren in Gent. Het AG SOB telt zo’n 35 medewerkers.

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen