< Terug naar overzicht

Jan Lodewyckx HR-manager bij Verisol

Jan Lodewyckx is de nieuwe HR-manager van Verisol, een groeibedrijf gespecialiseerd in onder meer zonnepanelen, warmtepompen, warmtepompboilers en zonneboilers.

Jan Lodewyckx (30) studeerde in 2007 aan de Lessius Hogeschool af als bachelor in de Toegepaste Psychologie, specialisatie Arbeids- en Organisatiepsychologie. Sinds 2009 volgt hij in avondschool een graduaat Bedrijfsmanagement aan de Katholieke Hogeschool Kempen.

Lodewyckx startte in 2007 zijn loopbaan als inhouse-consulent bij Vedior Interim voor UTi. Een jaar later kon hij bij UTi aan de slag als HR-support. In 2010 werd hij HR-officer bij Cartamundi. Daar werkte hij onder meer een diversiteitsplan uit.

Sinds juni 2012 is Lodewyckx HR-manager bij Verisol, een technologiebedrijf gespecialiseerd in groene energie met een focus op zonnepanelen, warmtepompen, warmtepompboilers en zonneboilers, opgericht in 2009. Hij wordt er verantwoordelijk voor het uitwerken van het personeelsbeleid. De aandacht gaat daarbij eerst naar het instroomproces van nieuwe medewerkers.

“Bij Verisol krijg ik de kans om mee aan de wieg te staan van een jong bedrijf in een toekomstgerichte sector. Het is een unieke opportuniteit om als architect het HR-beleid van deze firma mee te kunnen uitbouwen”, zegt Lodewyckx.

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen