< Terug naar overzicht

Jan Keuleers HR-directeur bij Temco Europe

Jan Keuleers werd recent benoemd tot HR-directeur bij de groep Temco Europe. Hij wordt zo verantwoordelijk voor het personeelsbeleid bij zowel het uitzendbureau BIK, de lichtreclamespecialist Petrus als het schoonmaakbedrijf Euroclean.

Jan Keuleers (45) is jurist met een bijzondere licentie in het Sociaal Recht (Vrije Universiteit Brussel). Na een carrière in de Belgische Luchtmacht, waar hij het bracht tot hoofd van het bureau Mediarelaties, zette hij zijn eerste stappen binnen HR in 1991 als HR-manager bij Sun Chemical. Hij was er tevens bedrijfsjurist en quality assurance manager. In oktober 1998 verliet hij de producent van drukinkten om aan de slag te gaan bij Sabena Cargo Handling. Samen met de vice-president nam hij er de leiding van het managementteam en was er verantwoordelijk voor de strategische beleidslijnen.


In november 2001 werd Jan Keuleers zelfstandig interim-manager. Bij de informaticadochter van Sabena, Atraxis Belgium, begeleidde hij onder meer de herstructurering en nadien de overname door EDS. Bij LSG Sky Chefs, dat na het faillissement van Sabena in handen kwam van Lufthansa-groep, was hij als interim manager betrokken bij de uitwerking van een HR-politiek en de organisatie van een HR-departement. Hij leidde er ook projecten in change management en een pilootproject leiderschapstraining.

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen