< Terug naar overzicht

Jan De Haes promoveert bij Hewlett-Packard

Jan De Haes, tot voor kort HR-directeur Belux is vanaf heden HR Director EMEA bij Hewlett-Packard (HP). Hij moet er op toe te zien dat alle personeelsbewegingen tengevolge van fusies, overnames, desinvesteringen en uitbesteding zo efficiënt mogelijk gebe

Een gespecialiseerd team van acht personen staat Jan De Haes (47) bij in zijn nieuwe opdracht. Ze voorzien de HP Business Units van de nodige instrumenten, beleidsmaatregelen, trainingen en experts en dit vanaf de due diligence-fase tot ongeveer zes maanden na de transfer van de betrokken werknemers.


Jan De Haes behaalde naast een licentie Toegepaste Economische Wetenschappen (Ufsia) ook een speciale licentie Marketing (Vlerick) en een master in Internal Audit (IPO). Daarenboven volgde hij een opleiding strategisch HRM aan de Harvard Business School en een business administration program aan de Stanford University.


In 1987 begon De Haes zijn carrière bij HP Belux. Vooraleer hij in 1999 benoemd werd tot HR-directeur was hij achtereenvolgens marketing program manager, sales development manager, country marketing manager en country business planning & quality manager.

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen