< Terug naar overzicht

Jan Bouwen is VP HR bij Agfa Healthcare

Jan Bouwen is sinds 1 oktober vice-president Human Resources bij Agfa Healthcare, ??n van de divisies van het beursgenoteerde Afga.

In 1989 behaalde Jan Bouwen (37) een kandidaatsdiploma in de Psychologie aan de KU Leuven. Hij werd licentiaat in de Sociale en Organisatiepsychologie aan de UCL en bezit ook een MBA-diploma van De Vlerick Leuven-Gent Management School. Tussen 1995 en 1997 verdiepte Bouwen zich aan de KU Leuven in de Toegepaste Economische Wetenschappen. In februari 2002 behaalde hij aan dezelfde universiteit zijn doctoraatsdiploma in de Toegepaste Economische Wetenschappen. Aan de KU Leuven was Bouwen assistent bij de afdeling Personeelsmanagement van het departement TEW.

Voor zijn indiensttreding bij Agfa (Healthcare) werkte hij bij Alcatel Bell (van maart tot september 2005). Bij Brambles Industrial Services (Waterloo) was hij van september 2003 tot februari 2005 actief als HR-manager, onder meer voor de Benelux. Van oktober 2001 tot augustus 2003 was Bouwen managementadviseur bij het Brusselse kantoor van Arthur D. Little.

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen