< Terug naar overzicht

Isabelle Oyen HR Director bij Atalian

Op 21 november is Isabelle Oyen gestart als HR Director bij het facilitair bedrijf Atalian. Haar focus ligt op het onderhouden van een constructieve sociale dialoog en de implementatie van het HR-beleid in België.

Isabelle Oyen (43) behaalde in 1997 een licentiaat Klinische Psychologie aan de VUB. Datzelfde jaar begon ze haar professionele carrière bij Royale Belge als selectiepsychologe. Een jaar later werd ze personeelsbeheerder bij DVV. Oyen zocht ook haar volgende uitdaging in het verzekeringswezen: in 2000 werd ze Manager Selection Center bij Axa, waar ze in 2005 de stap zette naar de rol van HR-businesspartner. Twee jaar later ging de psychologe voor de job van Human Capital Manager bij Besix. In 2008 werd ze senior HR BP en vervulde ze de rol van coach voor het management bij Attentia.

Deze stevige generalistische HR-ervaring komt Oyen zeker van pas bij haar nieuwste opdracht: op 21 november is ze gestart als HR Director bij Atalian, een wereldwijd facilitair schoonmaakbedrijf. De focus voor HR ligt onder andere op de ondersteuning van de directie en het management in verband met de sociale wetgeving, het onderhouden van constructieve vakbondsrelaties, en de verdere ontwikkeling en implementatie van het HR-beleid voor de organisatie in België.

De organisatie telt ongeveer 3500 medewerkers in België. Het hoofdkantoor ligt in Brussel, en er zijn ook grote afdelingen in Gent, Antwerpen en Namen.

 

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen