< Terug naar overzicht

Isabelle Callebaut nieuwe national manager Randstad Professionals

Isabelle Callebaut heeft sinds deze maand de leiding over het Randstad Professionals-team. Als national manager zal ze zich vooral toeleggen op de ontwikkeling van het dienstenaanbod van deze afdeling.

Isabelle Callebaut (40) studeerde in 1990 als handelsingenieur af aan Ehsal. Ze startte haar carrière in het softwarebedrijf SAARI (nu SAGE) als customer service responsible. Daarna ging ze bij Interlabor (het huidige Randstad) aan de slag. Hier werkte ze twee jaar als vestigingsverantwoordelijke van het kantoor in Anderlecht, vervolgens zo’n tien jaar als regionale manager Oost-Vlaanderen en Vlaams Brabant.

Na bijna 20 jaar ervaring neemt ze nu de uitdaging als national manager Randstad Professionals op, waar ze haar kennis en expertise zal inzetten om de markt van hoogopgeleide professionals in ICT, engineering en finance verder te ontwikkelen. In een eerste fase zal Callebaut zich vooral focussen op de ontwikkeling van het dienstenaanbod van Randstad Professionals. Deze afdeling is expert in de selectie en rekrutering van hooggekwalificeerde vakspecialisten in engineering, ICT en finance. In België zijn afgelopen jaar zo’n 450 specialisten via Randstad Professionals aan de slag gegaan, internationaal zo’n 5000.

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen