< Terug naar overzicht

Isabelle Beke HR-directeur Belgium bij Barry Callebaut

Isabelle Beke is sinds begin dit jaar HR-directeur Belgium bij chocoladegigant Barry Callebaut.

Isabelle Beke (42) behaalde in 1994 aan de KU Leuven een master in de Rechten. In 1995 startte ze haar loopbaan als assistant operations manager bij TNT Express. In 1997 werd ze personeelsverantwoordelijke bij Belgian Parcel Distribution. Een jaar later werd ze HR-manager bij Huyghebaert. In 2000 ging ze aan de slag als HR-consultant bij Berenschot.

In 2004 stapte Beke over naar Holcim als HR-manager. Daar werkte ze, na de splitsing van Interbeton, aan de oprichting van Holcim Beton België en de integratie van nieuwe betoncentrales, alvorens ze verantwoordelijk werd voor HR voor Holcim Beton Benelux.

Drie jaar later, in april 2007, werd ze HR-manager bij Coca-Cola Enterprises in de vestiging in Wilrijk. Na implementatie van het nieuwe HR-servicemodel in 2010, coördineerde ze de activiteiten van de HR-businesspartners als associate director HR-businesspartners. In deze rol begeleidde ze verschillende veranderingsprojecten in de productievestigingen en de commerciële afdelingen.

Sinds januari 2013 is Beke HR director Belgium bij Barry Callebaut. Ze staat in voor het aansturen en beheren van de strategische HR-activiteiten voor de verschillende locaties in België.

Barry Callebaut, met hoofdzetel in Zurich, is 's werelds belangrijkste speler in de productie van hoogkwalitatieve cacao en chocolade. De productie-eenheid in België is de grootste ter wereld en staat in voor 50 procent van het wereldwijd volume. In België zijn meer dan 1000 medewerkers tewerkgesteld, verspreid over de vier locaties, met als grootste entiteit Wieze-Lebbeke, waar 880 medewerkers aan de slag zijn.

“Het is een fantastische uitdaging om als businesspartner dit bedrijf in volle expansie te kunnen begeleiden in zijn groei. De combinatie van het internationaal karakter met de mogelijkheid om lokaal te ondernemen, boeide me al bij de eerste kennismaking”, zegt Beke.

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen