< Terug naar overzicht

Iris Musschoot manager Talent & Ontwikkeling bij VRT

Iris Musschoot wordt eind januari manager Talent & Ontwikkeling bij de openbare omroep VRT.

Iris Musschoot heeft een master Handelswetenschappen (KU Leuven Campus Brussel) en een master Economie (Universiteit Tilburg). Ze startte in 1994 haar carrière in Nederland als programmator bij de Brakke Grond in Amsterdam en bij uitgeverij Prometheus/Bert Bakker.

In 1997 keerde zij terug naar België en werd ze sponsoring en events manager bij Het Volk. Vervolgens was ze marketingmanager bij Canvas en Ketnet. Nadien doceerde ze media aan de bachelors Journalistiek en Communicatiemanagement aan de Erasmushogeschool in Brussel en was ze consultant voor verscheidene mediabedrijven. Tussen 2008 en 2017 was ze hoofdredacteur en auteur van het referentieboek over de media in België, ‘Media in Beweging’ (uitgeverij Lannoo). In 2012 werd Musschoot directeur van Campus De Persgroep, de binnenhuisuniversiteit van De Persgroep die vorming en opleiding biedt aan 26 redacties in België en Nederland.

Op 21 januari 2019 keert Musschoot terug naar de VRT als manager Talent en Ontwikkeling. Dat is een totaal nieuwe functie onder de leiding van de algemeen directeur HR, Hans Cockx. Zij zal het expertteam aansturen dat bezig is met rekrutering en selectie (inclusief diversiteit) en met talentontwikkeling. Daarnaast zal ze nauw betrokken zijn bij de verschillende cultuurveranderingsprojecten.

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen