< Terug naar overzicht

Ingrid Waghemans HR-manager bij Guenther Bakeries Belgium

Ingrid Waghemans is de nieuwe HR-manager bij Guenther Bakeries Belgium.

Ingrid Waghemans rondde vorig jaar haar opleiding HR Management aan het AMS af. Momenteel studeert ze om het certificaat SPHR (senior professional HR) te behalen in de Verenigde Staten.

Waghemans startte in 1998 haar loopbaan in recruitment. In 2001 stapte ze over naar Attentia (toen nog Seco-M) als payroll en compensations & benefits consultant. Begin 2006 werd ze door GE weggekaapt om op korte termijn het corporate extended leadership team van de global business services (payroll & HR afdeling) te versterken.

“Bij GE heb ik ontzettend veel geleerd, zowel op het vlak van de soft als hard HR skills, en het was een meevaller dat op HR-vlak GE een echte trendsetter is”, zegt Waghemans. In 2011 ging ze aan de slag als HR-manager bij LBC Tank Terminals.

Sinds 1 oktober 2012 is Waghemans HR manager bij Guenther Bakeries Belgium, de Belgische divisie van CH Guenther & Son inc. Het bedrijf produceert onder andere dagelijks tot 1,5 miljoen hamburgerbroodjes voor McDonald's en onder andere Beckers.

“Hetgeen me aansprak in deze uitdaging, waren de ‘company values’ en de continue focus op kwaliteit, leiderschap en vooral mensen. In onze organisatie wordt HR als strategische partner gezien die een integrale rol speelt in het behalen van het bedrijfsresultaat en het ontwikkelen van de mensen. Mijn functie omvat alle gebieden, met als focus op talentmanagement, learning & development, coaching en het implementeren van een beleid rond actiegebieden zoals ziekteverzuim”, zegt Waghemans.

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen