< Terug naar overzicht

Ingrid Haladyn HR business partner bij Unilever

Ingrid Haladyn start bij Unilever Belgium als HR business partner voor de Liptonfabriek, Corporate Services, Logistiek en Guests. Ze zal er vanuit HR strategische processen begeleiden, onder andere in verband met change management, organisational design e

Ingrid Haladyn (33) studeerde in 1996 af aan de KU Leuven als licentiaat in de Arbeids- en Organisatiepsychologie. In 2005 werd ze master in Human Resources Management aan de Vlerick Management School.

Tussen 1997 en 2004 was Haladyn werkzaam bij Belgacom. Ze deed er een pak professionele ervaring op in diverse HR-functies. Later stapte ze over naar Promedia waar ze tot op heden de functie van HR business partner Sales bekleedde. Tot haar taken behoorden onder andere het ondersteunen van het lijnmanagement, het ontwikkelen van de organisatorische structuren, het opvolgen van het HR budget en onderhandelen met de vakbonden. Ze stond ook in voor de integratie en uitzetting van aanwervings- en trainingsplannen. In 2005 had ze in het kader van een speciaal project de volledige selectieverantwoordelijkheid bij 181 salesaanwervingen.

Met negen jaar ervaring in HR gaat ze nu dus aan de slag bij Unilever België.

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen