< Terug naar overzicht

Ingrid De Wilde nieuwe corporate HR-director bij Corelio

Ingrid De Wilde is aan de slag als corporate director Human Resources bij Corelio. Zij volgt in die functie Filip Verbrugge op, die in januari overleed.

Ingrid De Wilde (52) wordt binnen het executief comité eindverantwoordelijke voor de definitie en implementatie van de HR-strategie binnen de hele groep (planning, bezetting, ontwikkeling en behoud van talent). Ze zal ook de samenwerking coördineren tussen de diverse HR-teams van Corelio. Tot haar verantwoordelijkheden behoren onder meer de relaties met de sociale partners binnen de onderneming en op sectoraal vlak, de definitie van een compensation & benefits-strategie en het uitwerken en bewaken van policies.

De Wilde studeerde rechten aan de Universiteit Gent en behaalde ook een master in tax management (Vlekho Brussel) en business administration (Solvay Business School Brussel). Ze deed ervaring op als HR-generalist in zowel nationale als internationale omgevingen en groeide door naar functies op corporate HR-niveau bij onder meer UCB, Afga Europe en GlaxoSmithKline Biologicals. Sinds september 2005 was De Wilde als vicepresident HR aan de slag bij het biotechnologiebedrijf Innogenetics. Nu stapt ze de mediawereld binnen. Corelio geeft onder meer De Standaard, Het Nieuwsblad en Jobat uit.

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen