< Terug naar overzicht

Ingel Cools HR-advisor bij Fidea Verzekeringen

Ingel Cools is HR-advisor bij Fidea Verzekeringen, dat vorig jaar overgenomen werd door het Amerikaanse J.C. Flowers & Co.

Ingel Cools (33) behaalde in 2004 een master Communicatiewetenschappen, Taal- en Cultuurwetenschappen aan de APEC University. Hij startte zijn carrière bij Radio 2 (VRT). Tussen maart 2005 en juni 2007 werkte hij in opdracht van Thomas Cook in het buitenland.

Terug in België, ging Cools aan de slag bij Harvey Nash als recruiter/headhunter. Hij groeide er intern door tot contract service manager Belgium & Luxemburg, HR-business-partner met als voornaamste klant IBM. Toen IBM in 2010 het beheer van de payroll voor consultants zelf wilde beheren, is Cools mee overgestapt. Hij was er consultant manager Benelux, HR-business-partner. In februari 2011 stapte hij over naar Groupon om er HR-manager te worden.

Sinds begin december 2012 is Cools HR-advisor bij Fidea Verzekeringen, dat in maart 2012 is overgenomen door de Amerikaanse private-equityspeler J.C. Flowers & Co. Als HR-advisor ondersteunt Cools Fidea in het ontwikkelen van een HR-structuur nu ze onafhankelijk zijn geworden van KBC Groep.

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen