< Terug naar overzicht

Inge Vanderreken vennoot bij Allen & Overy

Op 1 mei wordt Inge Vanderreken vennoot in de praktijkgroep Arbeidsrecht van Allen & Overy, naast de huidige vennoten Christian Bayart en Pieter De Koster.

Inge Vanderreken behaalde haar licentiaatsdiploma in de Rechten aan de KU Leuven en nam ook een DES in Sociaal Recht aan de Université Libre de Bruxelles (ULB). In 2012 kwam er nog een master in Pensioenen bij (KU Leuven). Ze begon haar carrière bij het toenmalige Loeff Claeys Verbeke en maakt sinds 2001 deel uit van Allen & Overy.

Vanderreken heeft een palmares opgebouwd in arbeidsrecht, employee benefits en incentives. Ze adviseert cliënten over diverse aspecten van het arbeidsrecht, waaronder herstructureringen, outsourcing, werknemersparticipatie, discriminatie, data protection en privacy, alsook internationale arbeidsrechtelijke dossiers.

Ze is actief lid van Allen & Overy’s Global Benefits Group en bestuurder van de Vereniging voor Sociaal Recht in Brussel (een vereniging van juristen, advocaten en magistraten gespecialiseerd in arbeidsrecht). Daarnaast is ze lid van de European Employment Lawyers Association (EELA).

Op 1 mei 2015 sluit Vanderreken zich aan bij de 23 vennoten van Allen & Overy in België.

 

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen